Liznę Dziczyznę
Połączenie sarniny z kaczką z dodatkiem jabłek, żurawiny i szczypty tymianku.
HACCP i kuchnia pod nadzorem inspektora weterynarii
Nasze świeże, smaczne menu stale się zmienia. Podobnie jak szczeniak, który ciągle rośnie.
Tylko 2 minuty zajmie Ci stworzenie planu i poznanie ceny.
I dostarczamy je co kilka tygodni prosto pod Twoje drzwi.
Zmień, wstrzymaj lub anuluj, kiedy tego potrzebujesz
©2023 PsiBufet
Jedzenie wolne od wirusów i bakterii.
Regularne testy laboratoryjne (skład, przydatność do spożycia)
Bezpieczne opakowanie zapewniające świeżość do 48 h od nadania
Szlachetna kaczka z kurczakiem, dynią piżmową i odrobiną żurawiny.
Unikalna kompozycja o wyrazistym, mięsnym smaku. Posiłek uwielbiany przez niejadki i te psiaki, które lubią nowe doznania kulinarne.
Kacza Para to zbilansowane jedzenie dla psów dorosłych i szczeniąt. Składa się w 50% z kaczki i kurczaka jakości human-grade i nie zawiera zbóż. Do przygotowania każdego posiłku używamy starannie wyselekcjonowanych, naturalnych składników.
Od 6.35 zł/Dzień
Od -.-- zł/Dzień
Skład
Kaczka i Kurczak Jakości Human-Grade (50% (min. 28% Kaczki, 21% Kurczaka)), Marchew, Dynia Piżmowa (11%), Zielona Fasolka Szparagowa, Kalafior, Czerwona Soczewica (Połówki),Czerwona Soczewica (Cała), Żurawina (3%), Drożdże Browarnicze, Minerały, Brokuł, Mielone Siemię Lniane, Suszony Rozmaryn, Suszona Szałwia.
Skład analityczny
Białko 10.0%, Tłuszcz 6.0%, Włókno Surowe 1.0%, Popiół Surowy 2.0%, Wilgotność 75.0%.
Dodatki
(na 1 kg): Witamina D3 150j.m., witamina E 40mg,Cynk (jako Cynk Chelatowany Hydrolizowanym Białkiem) 25mg, Żelazo (jako Żelazo Chelatowane Hydrolizowanym Białkiem) 15mg, Mangan (jako Mangan Chelatowany Hydrolizowanym Białkiem) 2,5mg, Miedź (jako Miedź Chelatowana Hydrolizowanym Aminokwasem) 2,5mg, Jod (jako Jodan Wapnia, Bezwodny) 0,7mg.
Przechowywanie
Dostarczane świeżo mrożone. Porcje na najbliższe 7 dni przechowuj w lodówce. Pozostałe umieść w zamrażarce. Otwartą saszetkę wykorzystaj w ciągu 2 dni. Jedzenie można delikatnie podgrzać.
Sprawdź swoją cenę: